Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Staropramen Nefiltr Psenicny

Pivovary Staropramen (Чеська Республіка / Czech Republic)

Переді мною пиво “Staropramen Nefiltr Psenicny”. Це, була маленька “контрабанда” з Чехії. Маю на увазі, що пиво прибуло саме з Чехії, а не наприклад по ліцензії з Житомира :).

(more…)

18 IBU

5.0% ABV

(2.75)

Erfurter German Pils

Privatbrauerei Eibau (Німеччина / Germany)

Сьогодні стартую з пива “Erfurter German Pils” від Privatbrauerei Eibau. На офіційній сторінці я не знайшов опису цього пива. На untappd оцінка всього 2.81. Добре… не хоу капатися в інеті в пошуках чогось цікавого про це пиво. Гоу дегустувати.

(more…)

4.8% ABV

(1.0)

Observer

Remeslo Brewery (Україна / Ukraine)

Ну і другим пивом стане також пиво від Remeslo Brewery – Observer. Броварі використовуваи хміль chinook, cascade, centennial. На офіційній сторінці обіцяють яскравий аромат та насичений смак. Пиво зварене у стилі Double IPA з 7.5% алкоголю. Короче кажучи треба куштувати.

(more…)

80 IBU

19 OG

7,5% ABV

Ірландський Червоний Ель

Remeslo Brewery (Україна / Ukraine)

Сьогодні першим пивом буде “Ірландський Червоний Ель” від Remeslo Brewery з Харкова. Цікаво, що саме цього пива, чомусь немає на офіційній сторінці, бо броварі постаралися і розписали доволі детально по всім своїм сортам… окрім, напевно, цього :). Ну що ж, сам розберусь.

(more…)

16 OG

5.3% ABV

(3.5)

Amigo IPA

AltBier Brewery (Україна / Ukraine)

Переді мною знову пиво від броварні AltBier – Amigo IPA. На дворі вже досить темно та піздно, тому гоу відразу дегустувати.

(more…)

60 IBU

16 OG

6.0% ABV

(3.5)

Прикордонне

AltBier Brewery (Україна / Ukraine)

Вчора дуже хотілось спати, тому пиво “Прикордонне” я буду пити сьгодні. На офіційній сторінці зазначено, що 10% прибутку з цього пива спрямують на потреби воїнів 4-го Харківського Прикордонного Загону. Круто. Молодці. Що ж, гоу дегустувати.

(more…)

30 IBU

14 OG

4.0% ABV

(4.0)

Забутий Смак

AltBier Brewery (Україна / Ukraine)

Сьогоднішні два сорти я буду дегустувати з Харкова. І першим пивом буде пиво “Забутий Смак” від AltBier Brewery. На офіціній сторінці броварні, я не знайшов опису цього пива, тому гоу відразу дегустувати. До речі, хотів зауважити, що чомусь на точці, біля мого дому, ніколи не ліплять етикетку на пляшку, а просто підписують на кришці.

(more…)

25 IBU

12 OG

4.2% ABV

(4.5)

Svyturio від Svyturys

Svyturys (Україна / Ukraine)

Переді мною друге пиво на сьогодні, пиво Svyturio від Svyturys. Вирішив я тут перекласти слово “Svyturio”, і от гугл каже, що перекладається як повортник. Дуже дивна назва, як для пива. Якщо є тут знавці – напишить як правильно перекласти. До речі, я тут полистав офіційну сторінку, і у цієї броварні є серія “Compass”. Блін, тепер я хочу пива з цієї лінійки. І ще одне до речі, з цим пивом у мене буде +1 нова корка в колекцію.

(more…)

12 OG

5.0% ABV

(2.25)

Wolters Pilsener

Hofbrauhaus Wolters (Німеччина / Germany)

Переді мною пиво Wolters Pilsener від німців “Hofbrauhaus Wolters”. На офіційній сторінці якийсь скудний опис, можна було б написати більше однієї строчки. Оцінки на untappd не тішать – на сьогодні всього 3.17. Ну що ж, зараз сам розберусь.

(more…)

29 IBU

11.3 OG

4.9% ABV

(2.75)

В’ячеслав Чорновіл

PZDK BREW (Україна / Ukraine)

Десь місяць тому, побачив пост, що дві пивоварні PZDK BREW та BrewArt зварили пиво, яке можна було придбати через донат. Круто, я взяв собі дві пляшки і от сьогодні на дегустації буде пиво “В’ячеслав Чорновіл” з лінійки “Українці”.

(more…)

14.5 IBU

55 OG

6.2% ABV

(3.5)