Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Ірландський Червоний Ель

Untappd info

Red Ale - Irish

Remeslo Brewery

My rating 3.5

Global raiting 3.61

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    5.3%

  • Плотность

    16%

  • Стиль

    Red Ale - Irish

  • Цена

    2.78 y.e. за 1 літр

Сьогодні першим пивом буде “Ірландський Червоний Ель” від Remeslo Brewery з Харкова. Цікаво, що саме цього пива, чомусь немає на офіційній сторінці, бо броварі постаралися і розписали доволі детально по всім своїм сортам… окрім, напевно, цього :). Ну що ж, сам розберусь.

Ірландський Червоний Ель

На перший ніс в ароматі присутня барбариска, солодка та смачна. Пиво трохи постояло і в ароматі стало додаватися гірка складова. Непогана комбінація, але, нажаль, тримається не довго. Зараз аромату не вистачає яскравості. В ароматі залишається лише солодкий, цукровий присмак.

Піна мала жовтий відтінок, дрібнозернисту основу. Тримається досить довго. Тіло коричневого, трохи з червоним відтінком колір. Каламутне.

У смаку пива “Ірландський Червоний Ель” від Remeslo Brewery доволі багато солодкого присмаку. Гіркота якщо і є, то мені здається, що приходить від алкоголю. А на прикинці ковтка пробивається кислуватий (не смак зіпсованності) присмак. Короче кажучи – цукерка з алкоголем.

Ну а я нагадую, що усі мої дегустації від броварні Remeslo Brewery можна подивитися тут. А на офіційній сторінці чи на сторінці у ФБ можно слідкувати за життям броварні.