Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Слава Україні! Слава ЗСУ

India Pale Ale від Файне

Ще сьогодні буде пиво “India Pale Ale” від Файне. Це іпашка з 5.6% алкоголю. Склад: вода, солод, хміль, дріжджі. До речі, помітив, що на офіційній сторінці зазначено, що тут 6% алкоголю, а от на самій банці написано 5.6%.

(more…)
Файне Україна / Ukraine

55 IBU

13.5 OG

5.6% ABV

(3.75)

Forever Brewing Macho

Сьогоднішній вечір почну з пива “Forever Brewing Macho” від Волинського броваря. Склад: вода, солод, пюре манго, пластівці вівсяні, хміль, дріжджі.

(more…)
Волинський бровар Україна / Ukraine

12 IBU

12 OG

5.0% ABV

(4.0)

Бельгійський Стаут

Наступив вечір, тому як і обіцяв переді мною “Бельгійський Стаут” від броварні з міста Березань. Купленний він був в “Good Beer”. Прикро, але майже рік, як на ФБ була розміщенна остання стаття від броварні. Офіційної сторінки я також не знайшов, тому дізнатися, як зараз живе броварня, окрім, напевно, як з’їздити до них, неможна.

(more…)
Berezan’s Brewery Україна / Ukraine

28 IBU

15 OG

6.5% ABV

(3.25)

Good Beer

Хочу розповести про ще один пивний магазин “Good Beer”. Точніше це мережа магазинів, а сьогодні буде розповідь про Good Beer на Ясинуватський провулок, буд. 10. Знайшов на офіційній сторінці, що відкрився він 8 червня 2021 року і що це став 30 магазином “Good Beer” у Києві.

(more…)
Україна / Ukraine

Forever Brewing I’m Flying

Forever Brewing I'm Flying

Продовжую відкривати для себе пиво від Волинської броварні під брендом “Forever Brewing” – I’m Flying. Обіцяють тропічні фрукти та нотки лісу. Що ж, гоу дегустувати.

(more…)
Волинський бровар Україна / Ukraine

40 IBU

18 OG

7.0% ABV

(2.5)

La Moneuse

La Moneuse

Сьогодні заходив зранку у Сільпо, і побачив там нове для себе пиво “La Moneuse” від нової броварні Brasserie de Blaugies з Бельгії. Ось тут можна почитати як самі броварі представляють своє пиво. Броварня почала свою роботу не так давно, у 1988 і зараз вони називають себе крафтовиками.

(more…)
Brasserie de Blaugies Бельгія / Belgium

30 IBU

16.0 OG

8.0% ABV

(3.5)

Hike Cherry

Hike Cherry

Другим пивом буде “Hike Cherry” від Оболоні. Це вже 56 сорт від цієї броварні. Круто. До речі, прочитав тут склад, і окрім ароматизаторів і того іншого, присутній ще екстракт моркви. Моркви… я розумію, що для кольору, але невже вишні невистачає?

(more…)
Оболонь Україна / Ukraine

4.9% ABV

(3.0)

Rink’s Anniversary Bitter Ale

Rink's Anniversary Bitter Ale

Сьогодні почну з пива “Rink’s Anniversary Bitter Ale” від литовської бровані “Rinkuskiai”. Офіціній сайт зроблений без пошуку, знайти там сьогоднішнє пиво я не зміг. Да і трохи запізно, тому гоу дегустувати.

(more…)
Rinkuskiai Литва / Lithuania

5.0% ABV

(3.5)

John Barleycorn Porter

John Barleycorn Porter

Продовжую відкривати для себе пиво від “Winetime” під власною маркою “John Barleycorn”. Сьогодні буде пиво Porter Dark Beer. Склад: вода, солод ячмінний, солод спеціальний, цукор карамельний, хміль гранульований

(more…)
Winetime Україна / Ukraine

20 IBU

5.0% ABV

(3.5)

Український сенсей

Український сенсей

В одному з магазинів Киїєва знайшов нове для себе пиво “Український сенсей”. Чесно скажу, не пам’ятаю, що мені відповів продавець на питання, хто це робить, але можу сказати, що по-перше, це штрихкод співпадає зі штрихкодом “Бронз Шотландский Эль” від Rodbrau. І по-друге, qrcode, веде на сторінку інстаграм цього магазину. І до речі, на untappd я його так і не знайшов.

(more…)
Україна / Ukraine

20 IBU

4.8% ABV

(2.5)