Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

М’яке від Hott’s

Untappd info

Hott's

My rating 3.0

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.4%

  • Горечь

    10

  • Плотность

    11%

  • Цена

    1.33 y.e. за 1л

Продовжую дегустувати пиво від Hott’s. Сьогодні на дегустації у мене пиво М’яке. На офіційній сторінці хлопці добре розписали як вони бачать своє пиво. Тому за подробицями від броварів – гоу сюди, а я пішрв дегустувати.

М'яке від Hott's

Честно кажучи, ані в ароматі, ані у смаку, особливо не відчувається присмак меду. Наприклад, аромат, сам по собі дуже слабкий. Відчутний трохи гіркий присмак і десь там солодкого присмаку. Смак, взагалі, нагадує більше звичайний лагер. Тільки наприкинці ковтка додається солодкий присмак, і гіркота, яка шла на всьому протязі, стала нагадувати мед. Але чесно кажучи мені здається, що у магазині наплутали і неправильно підписали. Бо вчорашнє пиво більше нагадує медове, а ніж сьогоднішнє. Але що є то є.

А я нагадую, що усі мої дегустаціх від можно подивитися тут. А на офіційній сторінці чи сторінки у ФБ можна слідкувати за життям броварні.

p.s. На наступний день я відкрив нове пиво, і от 100% продавець, щось наплутав, бо саме нове пиво має характерний присмак меду, до і колір більш схожий.