Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Медове від Дудляр

Untappd info

Honey Beer

Дудляр

My rating 3.5

Global raiting 3.33

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    6.5%

  • Горечь

    12.5

  • Плотность

    15.5%

  • Стиль

    Honey Beer

  • Цена

    1.62 y.e. за 1 літр

Коли почалася повномаштабна війна з расією, ми перебралися з Харкова до Крипивницього. У цьому місті є своя броварня – Дудляр. Тоді я спробував багато їх пива. І от відносно недавно, я дізнався, що у Києві є декілька фірмових магазинів цієї броварні. Сьогодні ж я заїхав до однієї з них. Тому першим пивом на сьогодні буде Медове від Дудляр.

Медове від Дудляр

В ароматі присмаку меду немає зовсім. В основі лежить присмак добре запеченої домашньої булочкі. Якщо дати пиву постояти, то аромат став ділитися на дві частини. У першій продовжує домінувати цукровий присмак. А от у другій кисло-гіркуватий присмак. Чому їх так поділив? – тому що вони йдуть окремими хвилями. А от якщо дати пиву ще постояти, то аромат стає більш рівним, але й суттєво слабкішим.

Піни майже не було. Мала середньо/крупнозернисту основу. Тримається не довго. Максимум пів хвилини і від неї нічого не залишається. Тіло насиченого жовто-коричневого кольору. Каламутне.

Бачив десь в інеті, в одного з дегустаторів, що у смаку (для нього) не має присмаку меду. Не знаю, чисто для мене, мед тут є. Взгагалі солодка складова тут добре виражена. Навідміну від аромату, у смаку пива Медове від Дудляр, саме мед дає солодкий присмак. А на прикинці ковтка, прибивається ще трохи гіркоти, схожа на коли ложку меду з’їси і на прикинці гірчить. Смак пива у післясмаку саме такий. Алкоголю, а ні в ароматі а ні у смаку не відчувається. Вийшло доволі непогано, але 100% треба щось робити з ароматом, і, чисто від мене, більше рівності у смаку.

Усі мої дегустації від броварні Дудляр можна подивитися тут. А на сторінці у ФБ можна слідкувати за життям броварні.