Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Біттер не-хуїтер

Untappd info

Bitter - Best

Pes Voskres

My rating 2.75

Global raiting 3.14

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.0%

  • Горечь

    40

  • Плотность

    12%

  • Стиль

    Bitter - Best

Продовує дегустувати домашнє пиво. І сьогодні на черзі пиво “Біттер не-хуїтер” від невідомої поки що для мене домашньої пивоварні “Pes Voskres”. Поїхали.

Біттер не-хуїтер

На перший ніс в ароматі мені було чутно присмак хліба. Коли ж налив у бокал пиво, то було добре відчутно аромат красок. Пиву треба дещо постояти, щоб аромат трішки вировнявся. Через деякий час аромат становиться більше солодким, більше карамельним. А от якщо знову побовтати пиво в бокалі, то знову аромат красок виходить на перше місце.

Піна мала дрінозернисту основу, білий колір, але нажаль, тримається не довго. Приблизно через пів хвилинки від неї залишається невеличке кільце по краю бокала. Тіло жовтого кольору, каламутне.

А от тієї гіркоти, на яку я розраховув – тут нема. Тут є солодка, цукрова основа, далі над нею йде горіховий присмак, і ще далі трішки терпкості. І тут є ще один мінус – сам смак тримається не довго. Таке враження, що пиво “Біттер не-хуїтер” просто не може вийти на свій максимум.

Усі мої дегустації від пивоварні “Pes Voskres” можна подивится тут. А от офіційного сайта чи сторінки у ФБ – нема, так що залишу посилання на untappd.