Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

1654 від Пивна Легенда

Untappd info

Pilsner - Other

Пивна легенда

My rating 3.0

Global raiting 3.10

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.8%

  • Горечь

    20

  • Стиль

    Pilsner - Other

Що ж, всіх вітаю з Днем Святого Патрика. І з цього приводу, сьогодні буде зелене пиво 1654 від Пивна Легенда з Харкова. На жаль, але на офіційному сайті немає інформації за це пиво. А на untappd зазначено лише, що це пілзнер. Тому, чому воно має зелений колір (що саме до нього додали), я не знаю, але виглядає кльово.

В ароматі немає нічого незвичайного, щоб видавало колір. Взагалі аромат слабкий…. Занурив ніс майже до самого пива, і в ароматі став проявлятися солодкий присмак, схожий на цукерку. А потім у голові пригадався смак тархуну. Тому, не буду здивований, що саме цю рослину додали у пиво.

Піни майже не було. Мала крупнозернисту основу та білий колір. Трималася всього пару секунд. Тіло красивого зеленого, може трохи салатовго кольору. Каламутне.

Смак пива 1654 від Пивна Легенда чимось повторює аромат. Він такий же слабкий і також можна відчути солодкий смак цукерки. Гіркота якщо і проявляється, то десь в середині ковтка, і то швидко згасає. Взагалі смак нагадує який напій, можу припустити, що тархун. Післясмак ніякий.

Ну а я нагадую, що усі мої дегустації від пивоварні “Пивна легенда” можна подивитися тут. А на офіційному сайті чи сторінці у ФБ можна слідкувати за життям пивоварні.

p.s. на офіційній сторінці не знайшов контактів для зв’язку, тому під постом в інсті, спитав, що вони додавали для кольору.

p.s. написали, що додавали кропиву та екстракт бамбуку. Круть.