Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Індійський Світлий Ель

Untappd info

IPA - Other

Luchan Brewery

My rating 3.75

Global raiting 3.50

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    5.7%

  • Горечь

    40

  • Плотность

    14%

  • Стиль

    IPA - Other

  • Штрихкод

    Індійський Світлий Ель

  • Цена

    2.65 y.e. за 1 літр

Після невеличкої відпуски, продовжую дегустувати пиво. Сьогодні буде Індійський Світлий Ель від Luchan Brewery. Дивно, але все пиво від луцьких броварів має назву по стилю. Невже у Луцьку немає історичних місць, подій чи відомих особистостей яким можно було б просвятити пиво? Ну то таке. Пиво зварене, як можна здогадатися, у стилі IPA, та має оцінку на untappd 3.45.

Індійський Світлий Ель

В ароматі відчувається смачний, солодкий присмак манго і на перший ніс це єдиний смак. Якщо дати пиву трохи постояти, то солодкий присмак відходить, а на його місце виходить чіткий гіркий хмільовий присмак. Але все одно, десь там далеко залишається присмак манго.

Піни було мало. Мала білий колір з жовтим відтінком та середньозернисту основу. Тримається, може, пів хвилини, після чого від неї залишається маленьке кільце по краю бокала. Тіло насиченого жовтого кольору, може даже з коричневим відтінком. Злегка каламутне.

Смак пива “Індійський Світлий Ель” від Luchan Brewery рівний та солодкий. Але на мій погляд, солодкої складової тут забагато. Десь у післясмаку пробивається навіть алкогольна складова. Перечитав декілька відгуків. Складається враження, що залежно від варки смак дуже різниться. Бо комусь відчувається барбариска, хтось відчуває соснові відтінки. Але як на мене, вийшо не погано, можна допрацювати і буде топ.

А я нагадую, що усі мої дегустації від Luchan Brewery можна подивитися тут. А на офіційній сторінці чи у ФБ можна слідкувати за життям броварні.