Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Іван Сірко Zaluzhny Edition

Untappd info

Belgian Quadrupel

PZDK BREW

My rating 4.5

Global raiting 4.11

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Горечь

    38

  • Плотность

    25%

  • Стиль

    Belgian Quadrupel

Зустрічаємо друге пиво на сьогодні – Іван Сірко Zaluzhny Edition. Пів року тому, хлопці зробили першу варку Іван Сірко. Сьогодні буде друга варка – Іван Сірко Zaluzhny Edition. Хто такий Залужний напевно знає кожен і яку роль він відіграє у рАсійсько-Української війни. Як і минулого разу пиво зварене у стилі Belgian Quadrupel з 9.8% алкоголем. Єдине, цього разу броварі додали копчену грушу.

Іван Сірко Zaluzhny Edition

Ви знаєте, тільки сьогодні на обід пив грушовий лимонад. Так ось в ароматі пива присутній цей присмак. Також присутній специфічний присмак фарби. І от окремо ці смаки смачні, але між собою вони не поєднанні на 100%. Але і варто відмітити, що при 9.8 алкоголю, він майже не помітний.

Піна тримається пару секунд. Згодомо від неї нічого не залишається. Мала коричневий відтінок. Тіло темно-коричневого кольору. Злегка каламутне.

Десь дві третини смаку – це збалансований, карамельний, десь лимонадний присмак. Ближче до кінця ковтка не на довго пробивається гіркий присмак. У післясмаку залишається грушовий присмак, та таки пробивається алкоголь. Післясмак мені більше всього сподобався.

А я нагадую, що усі мої дегустації від броварні можно подивитись тут. А от а ні офіційні сторінці, а ні сторінці у ФБ я не знайшов, тому залишу тут посилання хоча б у інстаграмм.