Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Іван Сірко від PZDK BREW

Untappd info

Belgian Quadrupel

PZDK BREW

My rating 4.0

Global raiting 4.19

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    9.8%

  • Горечь

    58

  • Плотность

    25%

  • Стиль

    Belgian Quadrupel

Переді мною пиво Іван Сірко, сварено в стилі Belgian Quadrupel від PZDK BREW в колабі з BrewArt. Тут я залишу посилання на пост в ФБ, де розповідається як з’явилося це пиво, чому і т.д. А я до дегустації.

Іван Сірко від PZDK BREW

Перше, і найголовніше (насамперед для мене) аромат дуже яскравий, прям я давно не пам’ятаю такого. Круто. В основі аромату лежать фарби. Десь далі чути карамельку з чим-то гірким, аде не алкоголем. Тут алкоголь теж є, але він дуже добре захован.

Я подивився на untappd у людей піна хоча б якась, але була. В моєму випадку піни не було зовсім. Колір тіла нагадує розчинну каву.

По смаку можу сказати так – тут також відчуваються добрий присмак фарби, також кармелька, трішки кислинки. Алкоголь добре захований. Усе добре але, у післясмаку я би виділив би щось накшталт присмаку табака. Ну-у-у-у, і не дуже смачного. А взагалі пиво “Іван Сірко” від PZDK BREW треба купить і зкуштивать, по-перше, воно того стоїть, по-друге, усі кошти йдуть на допомогу ЗСУ.

Усі мої дегустації від пивоварні можно подивитись тут. А от ні офіційні сторінці, ні сторінці у ФБ я не знайшов, тому залишу тут посилання хоча б у інстаграмм.