Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Похмілля Санти від SinCity

Untappd info

Winter Ale

SinCity

My rating 3.0

Global raiting 0.00

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    6.0%

  • Горечь

    55

  • Плотность

    15%

  • Стиль

    Winter Ale

Другим пивом буде пиво від домашньої пивоварні SinCity з Сінельноково, пиво з прикольної назвою – Похмілля Санти. Зараз піздно, тому гоу відразу дегустувати.

Похмілля Санти від SinCity

Якщо вірити untappd пиво зварене в стилі Winter Ale. Пиво має фруктовий аромат, потипу сливи, або зелених персика і/або абрикоса. Чим довше пиво стоїть в бокалі, тим більше терпкого присмаку присутнє в ароматі. Ну і в загалі, мені здається аромат не самий яскравий. Є щось схоже на приправи, але… теж на на вищому рівні.

Має середньозернисту основу, карамельний відтінок. Сходить швидко, але залишається невеличким кільцем по краю бокала. Тіло каламутне, темне, з червоним відтінком.

Смак пива “Похмілля Санти” від SinCity мені здається якимось водянистим. Ні, смак тут є, але він не дотягує навіть до аромата, не кажучи до стиля. Знаєте довго не міг зрозуміти, що мені нагадую смак цього пива. Так ось. Десь в середені у смаку присинається смак горіха. Ось тільки не свіжого і смачного, а такого, трошки зіпсованного. А гіркота лише підкреслює цей смак.

Як висновое – не пам’ятаю, щоб домашні пивовари брали таки стиль. Молодці, але його треба ще допрацювати.

А я нагадую, що усі мої дегустації від пивоварні “CastleHill” можна подивитися тут. А на офіційній сторінці або сторінці у Фб можна слідкувати за життям пивоварні.