Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Ягiдне від Реміснича броварня Микуличин

Untappd info

Fruit Beer

Реміснича броварня Микуличин

My rating 3.75

Global raiting 3.20

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    5.5%

  • Плотность

    14%

  • Стиль

    Fruit Beer

  • Цена

    2.13 y.e. за 1л

Ще одним пивом, яке треба зкуштувати (завтра термін придатності виходить), стає пиво Ягiдне від Реміснича броварня Микуличин. Склад: вода питна, солод пивоварений ячмінний, солод пивоварений карамельний, хміль гіркий натуральний, хміль ароматичний натуральний, дріжджі пивоварні, ягоди. Прикро, що не вказали які саме ягоди використовували.

Ягiдне від Реміснича броварня Микуличин

І тут я ще раз хочу зауважити, вказувати “вода питна” ну якось не логічно. Зрозуміло що вона буде питна. А от якщо вказати – води “кристально чиста, з високогірних джерел”. Звучит же набагато краще.

Навіть після декількох днів проведенний у бокалі, піна має дрібнозернисту основу. Білий колір. Зараз складається враження, що вона і не збирається сходити. Короче кажучи, виглядає супер. Тіло насиченого жовтого кольору, злегка каламутне.

В ароматі дійсно відчувається ягідний присмак. Але, от для Олі, цих ягід було тут замало. Для мене, в ароматі, є присмак варення з чорниці – трохи гіркоти, трохи терпкого присмаку. Скільки роблю ковтків пива Ягiдне від Реміснича броварня Микуличин стільки саме чорниці відчувається як у смаку так і в ароматі. А так взгалі, н дуже солодкий присмак, ппрям як варення.

А я нагадую, що усі мої дегустації від “Реміснича броварня Микуличин”, можна подивитися тут. А на офіційному сайті чи сторінці у ФБ можна слідкувати за життям броварні.