Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Чорна варта від Comma Brew

Untappd info

Porter - Other

Comma Brew

My rating 3.75

Global raiting 3.74

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.1%

  • Горечь

    31

  • Плотность

    13.5%

  • Стиль

    Porter - Other

Сьогодні відкрию ще одне пиво куплене на фестивалі домашних пивоварів. Зустрічаємо Чорна варта від Comma Brew. Це портер з додаванням лактози та какао. Офіційні сторінки у ФБ та у інсті вони не ведуть (ні, не так – давно не оновлювали), тому дізнатися, щось про сьогоднішнє пиво від броварів буде важко. На untappd на зараз оцінка 3.75.

Чорна варта від Comma Brew

В ароматі на перший ніс добре відчувається кавова основа. Коли постояло трохи у бокалі, то до кави стала додаватися легка гірчинка від темного шоколаду, а також приємний присмак табаку. Якщо занурити ніс до самого пива, то аромат став нагадувати мені цукерку з темним шоколадом. Аромат стійкий.

Піна тримається довго. Має дрібнозернисту основу, коричневий відтінок. Тіло чорного кольору, але якщо подивитися на світло, то присутній коричнево-червоний відтінок.

В основі пива Чорна варта від Comma Brew лежить терпкий, схожий на смак розчиної кави, присмак. На якусь мить пробивається солодкий присмак. Далі він підміняється кислим присмаком. Смачно. Варто спробувати.

А я нагадую, що усі мої дегустації від пивоварні Comma Brew можна подивитися тут. А на офіційній сторінці у ФБ або у інстаграм можна слідкувати за життям пивоварні.