Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Херсонський BBQ від SHO Brewery

Untappd info

Sour - Other Gose

SHO Brewery

My rating 3.75

Global raiting 3.96

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    7.6%

  • Плотность

    16.7%

  • Стиль

    Sour - Other Gose

  • Штрихкод

    4820243770395

  • Цена

    2.33 y.e. за 0.33

Почну сьогоднішній вечір з пивом Херсонський BBQ від SHO Brewery. Поки офіційний сайт у розробці, опис цього пива можна почитати у untappd.

Херсонський BBQ від SHO Brewery

Тааак. Перше – відкриваємо обережно, піни буде дуже багато. А може, звичайно, мені так підфартило. Вилилося більше половини пляшки. Коли налив у бокал в ароматі більше відчувається сіль чим томати. Я пам’ятаю як вони пахнуть, тому знаю, що в ароматі їх майже нема. Якщо дати пиву постояти, то аромат потихеньку таки наповнюється ароматом вичавлених на сік помідорів.

Колір тіла також не нагадує шо тут є томати. Він більше схожий на персиковий сік. Піна мала крупнозернисту основу, білий колір. Тримається не довго, секунд 10 і її нема.

Ну і по смаку також не скажешь, що тут є томати. Добре відчувається солений присмак, і відразу ж за ним солодкий присмак від перцю. Тут ще повинен бути коріандр, але а ні у смаку, ні у ароматі його нема. Ще зовсім забув, у цьому пиві 7.6 алкоголю, але його тут не відчувається. Непевно не погано, але я ще раз переконався, що не люблю пиво у цьому стилі.

А я нагадую, що усі мої дегустації від SHO Brewery можна подивитися тут. А на сторінці у ФБ можна стежити за життям броварні.