Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Фанатік портер (Porter) від Bierwelle

Untappd info

Porter - Baltic

Bierwelle

My rating 3.0

Global raiting 3.28

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    5.6%

  • Горечь

    20

  • Плотность

    15.5%

  • Стиль

    Porter - Baltic

  • Штрихкод

    4820222280310

  • Цена

    1.98 y.e. за 1 литр

Друге пиво на сьогодні – Фанатік портер (Porter) від Bierwelle. Дві цікавинки перед дегустацією. Перша – чомусь цього пива нема ще на untappd, на додачу офіційний сайт поки що не працює. І друге – перший раз я зустрівся з цією пивоварнею в далекому 2015 році. І тоді його виробляли в Чернигові. Але зараз війна і виробництво, мабуть, перемістили в Дніпропетровську область.

Фанатік портер (Porter) від Bierwelle

На етикетці написано, про смак чернослива і чорного шоколаду. Так ось, в ароматі нічого такого нема. Є солодкий фруктовий присмак. Нехай буде сливи, але не чорносливу. Сюди додається легкий терпкий присмак. Ні карамелі, ні ірисок, ні смородини, ні чогось специфічного для портера. Не можна сказати, шо аромат яскравий, але він однозначно стійкий. Якщо дати пиву постояти, відчувається смак лікеру. Не погано.

Шапка була середньозернистої основи. Тримається секунд 20 максимум. Потім від неї залишається тільки невиличке кільце по краю бокала. Тіло чисте, темно-коричневого кольору.

Смак пива “Фанатік портер” має солодкий присмак, але сухофруктів тут нема. Ні чорних ягід, ні шоколаду. Я, прям, не знаю, це пиво неможно назвати солодкою воду, але в стиль пивовари не попали. Єдине що нагадує тут про портер – це злегка підгорілий, смажений смак у кінці ковтку.

А я нагадую, що всі мої дегустації від пивоварні Bierwelle можно подивитись тут. А на офіційній сторінці (коли вони її відновлять) або на офіційнй сторінці в ФБ можна слідкувати за життім пивоварні.