Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Світле від Терція

Untappd info

Blonde Ale

Терція

My rating 2.75

Global raiting 3.09

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    5.5%

  • Плотность

    12%

  • Стиль

    Blonde Ale

  • Цена

    4.81 y.e. за 1 літр

І останнє пиво, яке я замовляв у пабі Терція з Чернівців, має просту назву Світле. Майже три роки тому, я вже пив це пиво (є відмітка у untappd). Тоді я поставив йому 3.0, подивимось що буде зараз. Якось звик до того, що якщо пиво називається Світле, то це має буду лагер, а тут “Blonde Ale”. Саме так зазначено на untappd.

Світле від Терція

Аромат слабенький. Буквально через хвилину від нього нічого не залишається. Просто пиво нічим не пахне. Десь на задньому плані є трохи пшеничного присмакку і все.

Піна мала середньозернисту основу, білий колір. Тримається довго, а коли сходить, то ще довго залишається на стінках бокалу. Тіло нагадує колір лимонного соку.

На мій погляд, пиво Світле від Терція, якось не може вийти на свій максимум. В основі лежить кислий присмак, схожий на смак неспілого апельсину. Гіркоти нема. А ні приправ, а ні чого іншого у смаку нема. Таке, пиво на один раз.

А я нагадую, що усі мої дегустації від броварні Терція можна подивитися тут. А на сторінці у ФБ можна слідкувати за життям броварні.