Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Пшеничне поле від МІФ

Untappd info

Wheat Beer - Hefeweizen

МІФ

My rating 4.5

Global raiting 0.00

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.5%

  • Горечь

    15

  • Плотность

    12.5%

  • Стиль

    Wheat Beer - Hefeweizen

Трохи більше року тому дізнався, що є нова для мене пивоварня з Франківстка МІФ. Тоді були обставини/непорозуміння і я не зміг замовити, але зараз такі зробив замовлення. Тому сьогодні, та напевно і завтра, на дегустації буде їх пиво. І сьогодні перше з них Пшеничне поле. Це класичний Hefeweizen з додаванням цедри апельсину та коріандра.

Пшеничне поле від МІФ

Аромат яскравий та стійкий. Відчувається добра така пшенична складова. На задньому плані додається трохи кислого присмаку, який прийшом більш за все від цедри апельсину. Але для мені здається, що апельсин був неспілий. Також відчуваються приправи. Як на мене, дуже пристойно.

Піни було мало, тримається всього пару секунд. Після чого від неї зовсім нічого не залишається. Тіло нагадує лимонний сік с жовтим відтінком. На офіційному сайті є розділ “Галерея”. Так ось перед-передостанньому фото як раз фото Пшеничного поля і поруч бокал. Так колір і вігляд зовсім не такий, як зараз у мене в бокалі :).

Смак пива “Пшеничне поле” від МІФ добре збалансований. В основі лежить кисло-солодкий присмак цитрусових. Десь на задньому плані додаються приправи. Але вони не випирають. Є один мінус (то чисто від мене) смак трохи відстає від аромату, а взагалі, так – добре, варто спробувати.

Усі мої дегустації від броварні МІФ можна побачити тут. А на офіційній сторінці чи у ФБ можна слідкувати за життям броварні.