Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Наше Пшеничне від Ковчег

Untappd info

Wheat Beer - Other

Ковчег

My rating 3.5

Global raiting 3.30

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    3.8%

  • Плотность

    12%

  • Стиль

    Wheat Beer - Other

  • Цена

    3.30 y.e. за 1л

Другим пивом буде також пиво від броварні Ковчег з Файного міста, пиво з простою назвою “Наше Пшеничне від Ковчег”. Нічого цікавого на офіційному сайті про це пиво нема, тому перейду до дегустації.

Наше Пшеничне від Ковчег

На перший ніс аромат здався мені дуже слабким. Але цьому пиву варто було постояти. Зараз в ароматі чітко пробивається пшеничний смак з додаванням в’яленого банану. Трохи псує гіркий неприємний присмак десь там далеко. Але так, взагалі, вийшло доволі непогано.

Піни майже не було. Сходить швидко. Мала середньозернисту основу. Білий колір. Через пів хвилини у бокалі залишається невеличке кільце по краю бокала.

Смак пива “Наше Пшеничне” від Ковчег чітко ділиться на дві частини. У першій, йде гіркота, у другій солодкий пшеничний присмак. На всьому протязі ковтка, ці два смаки йдуть як би окремо. І тільки у післясмаку вони об’єднуються. По-преше, треба більше рівності, по-друге – більше м’якості.

А я нагдую, що усі мої дегустації від броварні “Ковчег” можна подивитися тут. А на офіційній сторінці або у ФБ (якщо вони продовжать вести) можна буде слідкувати за життям броварні.