Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Кров Москаля від Три Слона

Untappd info

Пивна ресторація "Три Слона"

My rating 1.75

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.5%

  • Плотность

    11.8%

І другим пивом буде “Кров Москаля” від Пивна ресторація “Три Слона” з Рівного. Я десь пів року намагався заполучити це пиво. Справа у тому що у них є ціла серія на патриотичну тематику і то вони не відповідали, то я тупив. Короче кажучи хто сильно хоче той получить це пиво :). До речі, у цього пива корка звичайна однотонна, чорна.

Кров Москаля від Три Слона

Ну давайте так, на перший ніс – це не Amber. Тут немає ні карамельного присмаку, ні чогось що може нагадувати Amber. Одна трава. Я не можу підібрати слів наскільки аромат цього пива не підходить до Amber.

Піна тримається, ну, секунд 5, не більше. Має середньозернову основу, с гарним карамельним відтінком. Теж саме можно сказати про кольор тіла – має коричневий з червоним відтінком колір.

Ну і честно кажучи пиво “Кров Москаля” мене розчарувало. Таке враження, що пиво просто зіпсувалося. Дуже багато чогось кислого, схожего, до речі, на зелену сливу. У післясмаку я трішки гірчинки, а також крамелі, але цього замало. Це пиво перемагає за рахунок назви.

Усі мої дегустації від Пивна ресторація “Три Слона” можна подивитись тут. А на офійному сайті або на сторінці в ФБ можна слідкувати за життям пивоварні.