Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Ленд-Ліз від BrewArt

Untappd info

Pale Ale - American

BrewArt

My rating 4.0

Global raiting 3.57

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    5.2%

  • Горечь

    34

  • Плотность

    13.6%

  • Стиль

    Pale Ale - American

Сьогодні у мене на дегустації пиво Ленд-Ліз від BrewArt. На етикетці намальований “хаймерс”, кримський міст, та бавовна :). Гоу відразу дегустувати.

Ленд-Ліз від BrewArt

Тут така справа, коли я замовляв пиво у BrewArt, я взяв по два сорти. Так от, перший Ленд-Ліз я випив і було все добре. А от коли почав відкривати другий, тільки скажемо так піддів кришку, вона вилетіла з доброю “бавовною”. А серед ночі, це дуже громко. Я думав пиво зіпсувалося, але ні, в ароматі гірко-солодкий присмак, ніякого натяку за зіпсованність. Солодкий смак схожий на манго, добрий гармонює з гірчинкою. Але нажаль тримається не довго. Через хвилину/дві від аромату нічого не залишається.

Як я казав піни було багато, мала крупнозернисту основу та білий колір. Тримається довго, а коли починає сходити, то залишається ще на стінках бокала.

У смаку також добре відчувається гірко-солодкий присмак. А також, ці два смаки добре поєднанні між собою. Солодкий смак, так само нагадує манго, а гіркота звичайну хвою. Лише наприкинці додається трошки кислинки, яка дещо псує загальне враження. А так пиво Ленд-Ліз від BrewArt вийшло добрим і треба буде купити його ще раз.

А я нагадую, що усі мої дегустації від пивоварні BrewArt можна подивитися тут. А на сторінці у ФБ або інстаграм можна слідкувати за життям броварні.