Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Карафа від Berezan’s Brewery

Untappd info

Lager - Munich Dunkel

Berezan's Brewery

My rating 3.75

Global raiting 2.83

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.0%

  • Горечь

    16

  • Плотность

    11%

  • Стиль

    Lager - Munich Dunkel

  • Цена

    2.65 y.e. за 1 литр

Продовжую дегустувати пиво від Berezan’s Brewery. Цього разу буде пиво Карафа. Взагалі, я дуже люблю коли пиво називається не просто світле чи темне, а красивою назвою. Пиво набуває ім’я. Сьогодішня назва походить, якщо я вірно нагуглив, від посуду для вина, горілки тощо. Пиво зварене в “Lager – Munich Dunkel”. Склад: вода, солод ячмінний світлий і темний, хміль, дріжджі.

Карафа від Berezan's Brewery

Аромат. На перший ніс був дужий яскравий кавовий присмак. Круто, але чим довше стоїть у бокалі, то цей аромат тьмяніє, а на його місце приходить звичайний аромат води. Далі він теж пропадає, і знову можна відчути каву, але десь далеко.

Піна мала середньозернисту основу, коричневий відтінок. Трималась пару секунд, після чого від неї нічого не залишається. Тіло темного кольору, нагадує розчинну каву.

Смак пива Карафа можна поділити на дві частини. У першій добре відчувається кава, трішки кавової кислинки. Добре. А от ближче до кінця є невеличке просідання. Смак як би ховається. Але її знову можно відчути у післясмаку. Але сюди ж додається пересмаженний смак. Але всеодно добре.

Усі мої дегустації від пивоварні Berezan’s Brewery можна подивитися тут. А на офіційній сторінці у ФБ можна слідкувати за життям пивоварні.