Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Золотий Ель від Кумпель

Untappd info

Golden Ale - Ukrainian

Кумпель

My rating 3.5

Global raiting 3.53

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    6.2%

  • Горечь

    24

  • Плотность

    16%

  • Стиль

    Golden Ale - Ukrainian

  • Штрихкод

    4820222400183

  • Цена

    1.96 y.e. за 0.33

Останнього разу зі Львова, я привіз багато пива, котре не міг випити у відпустку :). Сьогодні буде пиво з броварні Кумпель. У них є свій бар, але мені не вистачило часу, посідити та випити пива на місці. Тому переді мною перше їх пиво (я чомусь був впевненний, що вже пив їх пиво) Золотий Ель.

Золотий Ель від Кумпель

Хоча на кришці написано open з пальцем в яку повертати – я відкрити так і не зміг. Пришлося відкривати звичайним способом. І до речі, відкривайте обережно, пиво трохи йде верхом.

Якщо ще на початку в ароматі був присутній смачний солодкий (цукровий) присмак, то згодом він перетворюється на карамельну насолоду, а ще трохи і на перше місце виходить алкоголь. Через пару хвилин, в ароматі немає нічого окрім алкоголю.

Хоча піни і було багато, але тримається вона не довго – пів хвилинки і від неї нічого не залишається. Мала красивий жовтий відтінок. Тіло насиченого жовтого, може навіть десь коричневого, кольору.

В принципі, на всему протязі ковтка пива Золотий Ель від Кумпель, відчувається солодкий, такий легкий, смак. Але скільки я роблю тих самих ковтків, тим більше саме алкоголю просинається у смаку. У післясмаку додається трохи кислуватого та трохи фруктовго присмаків, які нагадують мені якусь цукерку.

Усі мої дегустацції від броварні Кумпель можна подивитися тут. А на офіційній сторінці та у ФБ можна слідкувати за життям броварні.