Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Золоте від Терція

Untappd info

Golden Ale - Other

Терція

My rating 3.25

Global raiting 3.11

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    7.0%

  • Плотность

    17%

  • Стиль

    Golden Ale - Other

  • Цена

    5.14 y.e. за 1 літр

Переді мною ще одне пиво від Терція з Чернівців, пиво з простою назвою Золоте. Хотів би я написати тут, що щоб дізнатися як самі броварі представляють своє пиво, зайдіть сюди, але, я долистав офіційну сторінку у ФБ до літа, і не знайшов описання цього пива. Прикро.

Золоте від Терція

Спочатку аромат мені здався солодким з дещо алкогольним присмаком. Але якщо дати пиву постояти аромат стає якимось трав’янистим та помітно алкогольним. А через пару хвилин зовсім сходить.

Шапка виглядає добре. Тримається довго. Має білий колір та дрібнозернисту основу. Тіло має колір трохи жовтіший ніж лимонний сік.

Перші ковтки здалися мені ну дуже солодкими. Насолода прям била по моїм рецепторам. Але чим більше я робив ковтків, тим більше алкогольна складова обпалювала мій рот. З однії сторони смак нагадує мені присмак печеного цукру. З іншоюї, особливо у кінці – це якусь медеву настоянку. На мій погляд, Золоте від Терція, не вличило у стиль.

А я нагадую, що усі мої дегустації від броварні Терція можна подивитися тут. А на сторінці у ФБ можна слідкувати за життям броварні.