Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Джміль Джавелін від Полтавпиво

Untappd info

Honey Beer

Полтавпиво

My rating 3.25

Global raiting 2.84

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    7.0%

  • Плотность

    15%

  • Стиль

    Honey Beer

  • Штрихкод

    4820009367395

Другим пивом буде “Джміль Джавелін” від Полтавпиво. Склад: вода, солод пивоварний ячмінний світлий, крупа рисова, мед натуральний, хміль.

Джміль Джавелін від Полтавпиво

По аромату два момента. За однієї сторони при 7% алкоголю – він дуже добре захований. Присутній солодкий присмак і трохи хмільовий гіркоти. З іншою строни, аромат як на мене, ну дуже слабкий. В ньому немає нічого, щоб могло б мене зачепити. Сам по собі аромат ненасичений, з невеличким перепадом та додаванням трав’янистого присмаку. І все це тримається не довго – через хвилину від аромату залишається тільки слабкий, гіркий присмак.

А от піна приємно вразила (як для масмаркета). Тримається відносно довго, а коли таки сходить залишається ще на стінках бокала. Тіло чисте, світло-золотистого кольору.

Дивно, у смаку пива “Джміль Джавелін” від Полтавпиво також майже не відчувається алкоголю. 7%, як на мене – це не мало, але вони тут добре заховані. Є трохи гіркоти, схожого на алкоголь (а може це мед). Як для міцного пива – вийшло ну дуже не поганим, але й простим. Ну таке – пиво на один раз.

Усі мої дегустації від пивоварні Полтавпиво можна подивитися тут. А на офіційному сайті, або на сторінці у ФБ можна слідкувати за життям пивоварні.