Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Гриби на торфі

Untappd info

Smoked Beer

Thor Bryggeri

My rating 4.0

Global raiting 3.63

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.2%

  • Горечь

    20

  • Стиль

    Smoked Beer

  • Цена

    3.28 y.e. за 0.33

Другим пивом буде “Гриби на торфі” від Smoked Beer. Пиво я купив на фестивалі домашніх пивоварів. На базовий копчений торфяний ель пивовари наклали відвар білих грибів. Прикольно. Таке треба пробувати. До речі, з цим пивом у мене нова корка у колекцію.

Гриби на торфі

На перший ніс в ароматі відчувався гіркий присмак фарби. Якщо дати пиву постояти, то додається присмак копченого сиру, трохи кислого присмаку. І все це підкріплюється гірким хмільовим присмаком. Аромат рівний та стійкий.

Піна тримається не довго. Через 5-10 секунд від неї нічого не залишається. Мала білий колір. Тіло насиченого коричневого кольору. Каламутне.

Сам по собі смак пива “Гриби на торфі” якийсь простий. Нема нічого такого. А от у післясмаку, як і обіцяли, відчувається гриби. Дуже смачно. От якщо би це смак був на всьому протязі. Було б супер. Трохи допрацювати і буде топ. Вийшло доволі непогано, але як на мене, такі експериментальні сорти треба робити в парі. Зробити один на білих грибах, інший, наприклад, на лісичках/печерицях. Щоб було порівняння. Добре то таке.

А я нагадую, що усі мої дегустації від броварні Thor Bryggeri можно подивитися тут. А от слідкувати за життям броварні можна лише в інсті.