Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Ай-Нікола від Полтавпиво

Untappd info

Lager - Strong

Полтавпиво

My rating 3.75

Global raiting 3.04

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    7.0%

  • Стиль

    Lager - Strong

  • Штрихкод

    482009362178

Тут така справа с початком війни мені довелося переїхати з Харкова. Пройшло більше року с того часу, коли я останній раз дегустував пиво саме у Харкові. Сьогодні я повернувся, нехай не на довго, але все ж таки у рідний Харків. І сьогодні буде на дегустації пиво “Ай-Нікола” від Полтавпиво. Я знав, що у Харкові не буде часу шукати щось нове, тому у Полтаві у фірмовому магазині я купив серед іншого Ай-Нікола.

Ай-Нікола від Полтавпиво

Не дивлячись на те, що у пиві цілих 7% алкоголю, того самого алкоголю в ароматі нема зовсім. Але смак взагалі сам по собі слабкий. У ньому відчутний солодовий смак, десь там далеко хмільовий присмак. І все ж таки аромату не вистачає сили. А от якщо дати пиву постояти, то десь таки відчувається алкоголь.

Піна мала середньозернисту основу та білий колір. Тримається довго. Тіло чисте, золотистого кольору.

І знову, не дивлячись що у пиві “Ай-Нікола” 7% алкоголю, у смаку він добре захований. Навіть не так – він не випирає. Є солодкий присмак, трохи хмільового присмаку. Але увесь смак псує одна деталь – наприкинці є перепад між хмільовим присмаком та алкоголем, котрий добре відчувається саме наприкинці. Як на мене “Ай-Нікола” заслуговує, щоб купити його хочаб один раз,

Усі мої дегустації від пивоварні Полтавпиво можна подивитися тут. А на офіційному сайті, або на сторінці у ФБ можна слідкувати за життям пивоварні.