Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Чеське від Ungweiser Brewery

Untappd info

Lager - Pale

Ungweiser Brewery

My rating 3.5

Global raiting 3.66

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.2%

  • Плотность

    11.5%

  • Стиль

    Lager - Pale

  • Цена

    2.71 y.e. за 1 литр

Сьогодні буде другий представник пивоварні Ungweiser Brewery, пиво з простою назвою “Чеське”. До речі, на кожній пляшці є qrcode, котрий веде на сторінку, на якій є тільки лого і слово “незабаром”. Цікаво що там буде. Ні на офіційному сайті, ні на етикетці немає складу, чи чогось цікавого про це пиво. Тому, гоу дегустувати.

Чеське від Ungweiser Brewery

В ароматі відчутні солодки смаки, щось накшталт карамелі і іріски. Прикольно. І чим довше пиво стоїть у бокалі тим більше ірісок стає в ароматі. Аромат стійкий, рівний і смачний.

Шапка була невиразною. Мала сереньозернисту основу, тримається секунд 10. Потім швидко сходить і від неї нічого не залишається. Тіло має коричневий відтінок.

А от у смаку пива Чеське від Ungweiser Brewery немає того солодкого присмаку, який був в ароматі. На всьому протязі ковтка смак (не можу сказати що водянистий, але біля того) складається таке враження, що смак дуже стриманний. Він просто не виходить на свою “висоту”. І тільки у післясмаку просинається добрий присмак хмелю.

А я нагадую, що усі мої дегустації від пивоварні “Ungweiser Brewery”, можна подивитися тут. А на офіційній сторінці або сторінці у ФБ можна слідкувати за життям пивоварні.