Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Український козацький стаут

Untappd info

Stout - Imperial / Double

Дудляр

My rating 3.75

Global raiting 3.98

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    8.2%

  • Горечь

    10.8

  • Плотность

    20.8%

  • Стиль

    Stout - Imperial / Double

  • Цена

    3.92 y.e. за 0.33

Другим пивом буде також пиво від Дудляр – Український козацький стаут. Це стаут (з назви зрозуміло :) ) з 8.2% алкоголю. Прикро, але офіційний сайт не працює, тому дізнатися, щось цікаво про пиво, не можна (на ФБ сторінці якось нудно).

Український козацький стаут

В ароматі чернослив, може десь табачне листя та трав’яниста гіркота. Якщо дати пиву постояти, то в ароматі домінує аромат гіркого шоколаду, схожого на якусь цукерку. Додається більше сливового присмаку. Є таке враження, що пиво витримується у бочці, але це тільки моє припущення. О зараз, налив другий раз, і в ароматі з’являється лакриця.

Піна тримається не довго, але у якийсь час зупиняється і залишається невеличким кільцем по краю бокала. Мала коричневий відтінок та середньозернисту основу. Тіло насиченого чорного кольору.

Чесно кажучи від пива “Український козацький стаут” я очікував більшого. Ну по-перше, алкоголю 8.2 не відчувається, і це добре, але насиченності хотілося би більше. Взагалі, звісно, не можна сказати, що пиво водянисте, але як для Imperial Stout це пиво якесь слабке. По-друге. В основі, лежить кислий, сливовий аромат. Ніякого тобі шоколадного чи кавового присмаку. Чи ще чогось. І тільки на прикинці ковтка, смак стає більш-меньш рівним. Не погано, можна спробувати.

Усі мої дегустації від броварні Дудляр можна подивитися тут. А на сторінці у ФБ можна слідкувати за життям броварні.