Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Темне від Реміснича броварня Микуличин

Untappd info

Lager - Dark

Реміснича броварня Микуличин

My rating 3.0

Global raiting 3.46

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.8%

  • Плотность

    12%

  • Стиль

    Lager - Dark

  • Цена

    1.73 y.e. за 1л

Другим пивом буде пиво з простою назвою, також від “Реміснича броварня Микуличин” – Темне. Можно було б якось цікавіше назвати. Є цікавий момент – коли купуєшь пиво, тобі вішають листочок з інформацією. Крім всього іншого є напис “Доставка по Україні”. Чому вони не додадуть це на офіційну сторінку. Добре, то все таке.

Темне від Реміснича броварня Микуличин

В ароматі присутній чистий смак темного солоду. Якщо дати пиву постояти, то в аромат проивається солодкий присмак від карамельго солоду.

Піна має дрібнозернисту основу. Тримається довго. А коли сходить, то ще залишається на стінках бокалу. Тіло має темний колір, але якщо подивитися на світло, то присутній ще червоний колір.

Смак, також можна поділити на дві частини .У першій йже непогана та насичена кобінація смаків від темного солоду та карамельного солодів. Але десь з середині гіркота відходить і у смаку залишається тільки простий, легкий, солодкий присмак. Ну таке, пиво Темне від Реміснича броварня Микуличин на один раз.

А я нагадую, що усі мої дегустації від броварні Реміснича броварня Микуличин можна подивитися тут. А на офіційній сторінці чи у ФБ можна слідкувати за життям броварні.