Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Сніданок у Львові

Untappd info

Stout - Milk / Sweet

KHORYV brewery

My rating 3.0

Global raiting 3.55

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.3%

  • Горечь

    40

  • Плотность

    13.5%

  • Стиль

    Stout - Milk / Sweet

Ще одне пиво від домашнього пивовара з міста Хорів (а може то така його фамілія, хто зна), котре я купив на Homebrewing Fest 2022. Зустрічаємо “Сніданок у Львові” від “KHORYV brewery”. Як я вже казав, а може і не казав, вчора у мене було дуже мало часу посідити в борі, тому я заїхав, купив, і тепер буду тихенько його пити :). Ну що ж поїхали.

Сніданок у Львові

Аромат ділиться на 2 частини. В першій, на самому початку, добре відчувається смак смаженного насіння. Навіть не так, аромат лушпиння. А от приблизно через пів хвилинки, на перше місце, з великим відривом йде смак бетону. Хм…. а от якщо дати ще постояти, то в ароматі починає добре відчуватися палений солод.

Піна мала дрібнозернисту основу, коричневий колір. Тримається, приблизно, з хвилину, потім залишається невеличким кільцем по краю бокала. Тіло каламутне, нагадує добре заварену каву.

Смак пива “Сніданок у Львові” від “KHORYV brewery” мені здався якимось слабеньким. Перша частина має кислий присмак, трішки кави. А от зі второї половини ковтка, просто навалює смак паленого солоду. Може і смачно, але де рівність? Де м’якість? Ну таке, я би сказав, що на Milk Stout не схожий.

Усі мої дегустації від пивоварні “KHORYV brewery” можна подивитися тут. А от офіційного сайта чи сторінки у ФБ нема, тому залишу тут посилання на инсту.