Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Снежные медведи від Оболонь

Untappd info

Wheat Beer - Witbier / Blanche

Оболонь

My rating 2.5

Global raiting 2.57

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.7%

  • Плотность

    11.5%

  • Стиль

    Wheat Beer - Witbier / Blanche

  • Штрихкод

    4820193035421

  • Цена

    0.61 y.e. за 0.5

Сьогодні знов буде пиво від Оболонь. Першим буде “Снежные медведи”. Ну і головне питання – чому назва кацапською? В інеті зовсім немає інфи про це пиво. Навіть на офіційному сайті теж не має нічого цікавого. Мало того, уся інфа на бінці або рАсейскою або китайською. Єдине, мені здається, що це пиво мало бути на експорт у Білорусь, але всеодно чому расейскою?

Снежные медведи від Оболонь

Аромат добрий, солодкий, десь злегка гірчить, але найголовніше аромат яскравий і стійкий. Перші пари хвилин так і було, але якщо пиво постоїть більше, то солодкий аромат відходить, а на його місце становиться просто гіркий присмак. Але перші пару хвилин дійсно буди смачними.

Шапка мала середньозирнисто основу, білосніжний відтінок. Але тримається секунд 20. Після чого від неї зовсім нічого не залишається. Тіло каламутне, світло-жовтого кольору. Приблизно як сіно.

Ну і смак. Буквально на пару секунд смак просто насиченний, водночас м’який і добре відчувається пшеничка. Але після цього смак швидко втрачає свої властивості. Ні, це не вода, але біля цього. Дивно, але цей пшеничний присмак знов зростає вже післясмаку.

А я нагадую, що всі мої дегустації від броварні “Оболонь” можна побачити тут. А на офіційному сайті або сторінці у ФБ можна стежити за життям броварні.