Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Синельниківське від SinCity

Untappd info

Lager - Amber

SinCity

My rating 3.25

Global raiting 0.00

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    5.0%

  • Горечь

    26

  • Плотность

    11%

  • Стиль

    Lager - Amber

Друге пиво – Синельниківське від тих же SinCity. Серед усіх сортів, які мені переслали пивовари, це єдине було у 1л ПЕТ. Тут також ніде не зазначено, в якому стилі зварено пиво. І цікаво, що пивовари у складі викорастили синельниківський хміль. Круто звучить. Гоу дегустувати.

Синельниківське від SinCity

На перший ніс дуже багато “фарби”. Десь за ними йде карамельна основа і трошки хмелю. Цікавий такий аромат. Але чим довше стоїть в бокалі тим більше фарба віддаляється в окрему хвилю. Якщо ніс занурити до самого пива, є ще терпкий присмак.

Піни було дуже багато. Має середньозернисту основу, жовто-коричневий відтінок. Тримається довго. Тіло карамельно-коричневого відтінку. Каламутне.

В основі смаку лежить солодкий карамельний присмак, але у кінці просто навалює трав’янисто-гіркоий присмак. Як на мене, цьому пиву не вистачає гладкості. Є цікаві нотки, по топу приторної карамелі, але, на мій погляд з цим пивом треба ще працювати. Свою оцінку пиву “Синельниківське” від SinCity я поки що не ставлю, треба знати у якому стилі зварене пиво.

А я нагадую, що усі мої дегустації від пивоварні “CastleHill” можна подивитися тут. А на офіційній сторінці або сторінці у Фб можна слідкувати за життям пивоварні.

p.s. а ви знали що місто Синельникове отримало своє ім’я від призвища генерал-майора Синельникова. І по-друге, пиво хварене у стилі “Lager – Amber”