Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Свiтловар від Оболонь

Untappd info

Lager - Pale

Оболонь

My rating 1.25

Global raiting 2.38

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.4%

  • Плотность

    11%

  • Стиль

    Lager - Pale

  • Штрихкод

    4820193033168

  • Цена

    0.62 y.e. за 0.5

Хтось колись у ФБ підсказав мені фірмовий магазин від Оболонь. Сьогодні я знову заїхав туди. Набрав, як завжди багато всього. Тому другим пивом на сьогодні буде пиво Свiтловар від Оболонь. Якщо я правильно розумію – це експортове пиво на білорашу, але можу помилятися. Не знав, що ми з ними досі “спілкуємося”. Тут навіть усе кацапською мовою написано: склад, виробник тощо. І ще маленьке зауваження – офіційний сайт Оболоні не працює.

Свiтловар від Оболонь

Аромат пива нагадує не зовсім приємний хмільовий аромат та, нажаль, аромат поперу. І чим довше пиво стоїть у бокалі тим брудніше стає аромат. Ну таке.

Піна мала крупнозернову основу та білий колір. Тримається пару секунд, після чого від неї зовсім нічого не залишається. Тіло має золотистий колір. Прозоре.

Ну і смак. Пиво Свiтловар від Оболонь не варто купувати. Я не розумію нащо Оболонь взагалі ставить його в виробництво – слабкий, терпкий, не виразний, з перепадами смак. Далі описувати не бачу сенсу.

А я нагадую, що всі мої дегустації від броварні “Оболонь” можна побачити тут. А на офіційному сайті або сторінці у ФБ можна стежити за життям броварні.