Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Свiтле від Реміснича броварня Микуличин

Untappd info

Kellerbier / Zwickelbier

Реміснича броварня Микуличин

My rating 3.25

Global raiting 3.40

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.2%

  • Плотность

    12%

  • Стиль

    Kellerbier / Zwickelbier

  • Цена

    1.73 y.e. за 1л

Сьогодні буде третій представник броварні “Реміснича броварня Микуличин”, пиво з простою назвою “Свiтле”. На офіційній сторінці не вказано, у якому стилі зварили пиво, а от на untappd зазначено, що це Kellerbier. Склад: вода питна, солод пивоварний ячмінний, хміль гіркий натуральний, хміль ароматичний натуральний, дріжджі пивні

Свiтле від Реміснича броварня Микуличин

В ароматі пристуній добрий та гіркий присмак. Але на мій погляд, йому не вистачає рівності. О, от якщо дати пиву постояти, то аромат стає більш рівним, до аромату додається солодовий присмак. От зараз добре.

Піна має дрібнозернисту основу, білий колір. Тримається довго, а коли сходить, то ще залишається на стінках бокалу. Тіло має золотистий відтінок.

Смак має солодовий присмак. Рівний. Але…. коли робиш ковток, особливо у першій частині, смак якийсь водянистий. Далі до смаку додається трохи солодкого присмаку, але перше враження ну таке собі.

А я нагадую, що усі мої дегустації від “Реміснича броварня Микуличин”, можна подивитися тут. А на офіційному сайті чи сторінці у ФБ можна слідкувати за життям броварні.