Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Слава Україні! Слава ЗСУ

Своє Стаут/Stout

Irish Pub «To Dublin» /

Україна / Ukraine

Моя оцінка

(3.5)

Оцінка з untappd

(3.45)

  • Стиль

    Stout - American

  • Алкоголь

    6.5%

  • Ціна

    4.14 y.e. за 1 л

У Києві багато разів бачив паб “Irish Pub «To Dublin»”. Їх є декілька по місту. І от скільки мешкаю у Києві жодного разу не заходив до них. А тут їздив по місту і випадково припаркувався поруч з одним з них. Що ж, треба було брати. Тому зустрічаємо перше їх пиво “Своє Стаут/Stout”. Етикетку вони ніяку не клеять, тому, наприклад, кількість алкоголю я взяв з untappd. Добре, гоу дегустувати.

В ароматі, відразу відчувається палений солод. Трохи кислого присмаку. О, а якщо дати пиву постояти, то цей присмак перетворюється на чернослив. Прикольно. Але нажаль, цей смак тримається не довго. Через деякий час, залишається легкий гіркий присмак, дещо схожий на гіркий шоколад, але дуже далеко.

Піни майже немає. Тіло чорного кольору. Якщо подивитися на світло, то присутній темно-коричневий відтінок.

І знову ж таки нажаль – нажаль і тут карбонізіція на нулі. Якщо вірити untappd, саме що тут 6.5 алкоголю, то того самого алкоголю у смаку не відчувається. Домінує добре заварена кава. Але, як на мене її тут мало. Ще є трохи кислого присмаку, який підкреслює присмак кави. Ну напевно і все. Чесно кажучи, пиво Своє Стаут/Stout від “Irish Pub «To Dublin»” мене не вразило.

Усі мої дегустації від броварні/паба “Irish Pub «To Dublin»” можна подивитися тут. А на офіційній сторінці чи у ФБ можна слідкувати за життям броварні.

p.s. коли додав пиво, побачив, що 8 років тому я вже дегустував пиво з Irish Pub «To Dublin». Чесно кажучи вже не пам’ятаю звідки воно потрапило до мене, але прикольно, що паб живе так довго. А на офіціній сторінці зазначено, що вони заснувалися в 2007 році.