Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Рогань Слобідський бровар

Untappd info

Lager - Pale

AB InBev Efes Ukraine

My rating 1.75

Global raiting 2.77

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.7%

  • Стиль

    Lager - Pale

  • Штрихкод

    4820034926000

  • Цена

    0.68 y.e. за 0.5

Років 20 тому, пиво під тм Рогань було доволі не поганим. Я часто його купляв. І от сьогодні вирішив купити їх пиво Рогань Слобідський бровар. Саме цього пива нема на офіційному сайті нема. Тому перейду до дегустації. Склад: вода, солод ячмінний світлий, ячмінь, хміль.

Рогань Слобідський бровар

На перший ніс в ароматі лежит, може не зовсім чистий, але сильний присмак хмелю. Але тримається він не довго, через пів хвилини від нього майже нічого не залишається. Не можу сказати, що аромат стає пустим, але близький до цього.

Піни було мало. Трималася вона не довго. Пару секунд і від неї нічого не залишається. Тіло золотистого кольору, чисте.

Перша мить ковтка пива “Рогань Слобідський бровар” була не поганою. Майже відразу навалює гірко-трав’янисто-брудний присмак. Котрий залишається і у післясмаку. Як підсумок можу сказати, якщо аромат ще туди-сюди, а от смак просто жах. Вичитав, що на Рогані працюють 500 людей, які “знають свою справу”. Ну не знаю, смак цього пива не підтверджує ці слова.

А я нагадую, що усі мої дегустації від AB InBev Efes Ukraine можна подивитися тут. А на офіційному сайті чи на сторінці у ФБ можна слідкувати за життям броварні.