Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

РВК – ИН! від SinCity

Untappd info

Lager - Pale

SinCity

My rating 3.0

Global raiting 2.41

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.5%

  • Горечь

    28

  • Плотность

    10%

  • Стиль

    Lager - Pale

  • Цена

    1.19 y.e. за 0.5

Коли я отримав це пиво, я не здогадався, що за така абревіатура “РВК – ИН!”. Вже пізніше, здається у ФБ я побачів відгадку – “русский военный корабль – иди нах..й”. Гоу дегустувати.

РВК - ИН! від SinCity

Аромат ділиться на дві частини – це хмільова і аромат бобів. Подивився пару відгуків від інших дегустаторів, так ось бобів ні у кого нема. Напевно, це мені так пощастило, тому що присмак бобів – це дефект. Ну і десь далеко, зовсім трошки терпкості.

Коли відкривав пиво, знову було багато піни. Відкривайте в беспечному місці. Налив у бокал, а вона тримається секунд 10, не більше. Після чого від неї нічого не залишається. А от колір тіла нагадує щось середнє між апельсиновим і ананасовим фрешем. Тіло непрозоре зовсім. Більше нагадує якусь фруктову іпашку

Ну і на смак, пиво РВК – ИН! від SinCity, на мій погляд, не схоже на lager. На самому початку відчувається гіркота, а далі пиво швидко втрачає смак. На прикінці залишається тільки терпкий присмак. Я трошки розчарований.

А я нагадую, що усі мої дегустації від пивоварні “CastleHill” можна подивитися тут. А на офіційній сторінці або сторінці у Фб можна слідкувати за життям пивоварні.