Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Зайда від Блукач

Untappd info

IPA - New England / Hazy

Блукач

My rating 3.75

Global raiting 3.69

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    5.3%

  • Горечь

    48

  • Плотность

    15%

  • Стиль

    IPA - New England / Hazy

Сьогодні дегустацію почну з пива Зайда від пивоварні Блукач. На сторінці в інсті пивовари залишили опис того, як вони бачать своє пиво. В різних джералах (інста, тапок і т.д.), є одна спільна фраза, що пиво буде збалансованим. Ну що ж зараз перевіремо.

В ароматі присутні стиглі, солодкі, фрукти. Згодом до них додається більше солодкого присмаку, у вигляді карамельки чи щось такого. Якщо дати пиву постояти, то до них (фруктів та карамелі) додається гіркий, як від корки апельсину, смак. І якщо занурити ніс майже до самого пива, то пробивається ще терпкий присмак.

Піни було дуже багато. Мала середньозернисту основу, та білий, я би навіть сказав, білосніжний відтінок. Тіло солом’янного відтінку.

На початку ковтка йде трохи кислого, смачного кислого, присмакку. Який дуже швидко доповнюється гірким присмаком. На задньому плані додається солодкий, цукровий присмак. Пиво Зайда від Блукач вийшло не поганим. Але в описі (в різних джералах) я стільки разів прочитав слово “Збалансоване”, що цей параметр у цьому пиві я уявляв собі трішки інакше.

Усі мої дегустації від броварні Блукач можна побачити тут. А на сторінці в інсті можна слідкувати за життям бровані.