Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

П’яний Кафка від Нізащо Мила

Untappd info

Lager - Dark

Нізащо Мила

My rating 3.5

Global raiting 3.59

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    5.3%

  • Горечь

    20

  • Плотность

    12.7%

  • Стиль

    Lager - Dark

  • Цена

    1.76 y.e. за 1л

Останнє четверте пиво від одеської сімейної пивоварні “Нізащо Мила”, пиво “П’яний Кафка”. Спитав, назва присвячена саме письменнику. Це чеський темний лагер з 5.3% алкоголю.

П'яний Кафка від Нізащо Мила

Аромат пива можна приблизно поділити на три етапи. Перший – це аромат відразу як налив. Він швидко проходить, але в ньому чітко відчувается як хміль з солодом ще не потоваришували і йдуть окремо. Другий етап самий найдобший. Тут хміль з солодом йдуть одним цілим. Приємний яскравий та насиченний аромат. Відчувається смак розчиної кави. Ну і третій етап, це коли різко аромат втрачає свою силу. Аромат залишається приємним, але його стає меньш.

Піна має середньозернисту основу. Сходить дуже швидко. Буквально через декілька секунд від неї нічого не залишається. Мала такий…. коричнево-сірий відтінок. Тіло насиченого чорного кольору, але якщо подивитися на світло – є червоний відтінок.

На мій погляд основний смак відчувається у післясмаку. Ні, це пиво не можна назвати водянистим, але яскравості хотілось б більше. Відчувається злегка кавовий смак і добрий смак хмелю. Усе добре, але цьому пиву ще невистачає балансу. Дуже великий перепад на старті ковтка і його завершенням.

А я нагадую, що усі мої дегустації від пивоварні “Нізащо Міла” можна побачити тут. А на офіційній сторінці у ФБ можна стежити за життям броварні.

п.н. І для всієї української спільноти – я тільки переходжу на українську, тому якщо побачити помилки, вибачайте. Виправлюсь.