Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Пшеничне від Реміснича броварня Микуличин

Untappd info

Wheat Beer - Other

Реміснича броварня Микуличин

My rating 4.0

Global raiting 3.51

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    5.5%

  • Плотность

    12%

  • Стиль

    Wheat Beer - Other

  • Цена

    1.81 y.e. за 1л

Продовжую дегустувати пиво від Реміснича броварня Микуличин з Івано-Франківської області. Сьогодні буде “останній” їх представник, пиво з простою назвою “Пшеничне”. Склад: вода питна, солод пивоварний ячмінний, солод пшеничний, хміль гіркий натуральний, хміль ароматичний натуральний, дріжджі пивоварні.

Пшеничне від Реміснича броварня Микуличин

На перший ніс, мені здалося, що в ароматі окрім пшеничного присмаку, присутній ще смак, щось накшталт, лимонаду. Якщо дати пиву постояти, то той солодкий лимонадний аромат сходить, а пиво набуває справжнього “пшеничного пива”. Через деякий час пробивається аромат в’яленого банана. Аромат супер стійкий.

Піни було багато. Мала дрібнозернисту основу, та білий колір. Тіло світло-жовтого кольору, каламутне.

Все йшло добре, але тут я зробив ковток. От наскільки був добрий, стійкий та насичений аромат, настільки смак пива Пшеничне від Реміснича броварня Микуличин повна йому протилежність. Ну по-перше, йому не вистачає насиченості. Ні, відчувається, що це пшеничне пиво, але якось слабенько. По-друге, сам по собі, смак слабкий, складається враження, що пиво як розбавлене. Сюди можна додати, що у післясмаку пробивається гіркий присмак, який псує враження. Як на мене, не погано, але трохи би допрацювати і буде топчик.

А я нагадую, що усі мої дегустації від “Реміснича броварня Микуличин”, можна подивитися тут. А на офіційному сайті чи сторінці у ФБ можна слідкувати за життям броварні.