Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Йо “Коханий” Ель

Untappd info

Golden Ale - Ukrainian

Пивний Клуб Десятка

My rating 3.75

Global raiting 3.54

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    5.3%

  • Горечь

    10

  • Стиль

    Golden Ale - Ukrainian

  • Цена

    1.89 y.e. за 1 літр

Четвертим представником броварні “Пивний Клуб Десятка” з Франківська, буде пиво Йо “Коханий” Ель. За подробицями, як саме броварі представляють своє пиво, можно почитати тут, ну а я дегустувати.

Йо "Коханий" Ель

На перший ніс в ароматі гірка карамель. А от якщо дати пиву постояти, то зараз, як раз, і відчувається квітковий присмак. Але нажаль, ще, приблизно, через хвилину, аромат сходить до нуля.

Піна тримається може пів хвилини, після чого від неї нічого не залишається. Мала білий колір та середньозернисту основу. Тіло чисте та має карамельний відтінок.

Перше, що кидається у вічи, то дуже солодкий присмак. Дійсно, Йо “Коханий” Ель, нагадує цукрову домашню булочку, де бабуся не жаліла для тебе цукру :). Десь з середини додається трохи гіркого присмаку. А наприкинці ще трохи кислого присмаку. На мій погляд, ж солодким присмаком тут перебір. А так взагалі не погано. І варто зазначити, що при алкоголі в 6.5, того самого алкоголю, не відчувається ані в ароматі, ані у смаку.

А я нагадую, що усі мої дегустації від “Пивний Клуб Десятка” можна почитати тут. А на офіційній сторінці чи на сторінці у ФБ можна слідкувати за життям броварні.