Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Пшеничне від Гершир

Untappd info

Wheat Beer - Witbier / Blanche

Гершир

My rating 4.0

Global raiting 3.54

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.5%

  • Горечь

    14

  • Стиль

    Wheat Beer - Witbier / Blanche

  • Цена

    2.59 y.e. за 1літр

З’явився у мене знайомий, котрий збирає пивні кухлі. На данний момент, як він сам сказав, їх майже 300. Круто. І ще він сказав, що з Харкова у нього немає кухлю від броварні Гершир. Усе своє життя живу у Харкові, але ніколи небув у цій пивоварні. Тому треба було заїхати. Окрім самого бокалу, взяв ще 4 сорти пива. І сьогодні буде перше з них – пиво Пшеничне.

Пшеничне від Гершир

На перший ніс в ароматі прослідковується чіткий та смачний присмак банану. Тримається довго. Якщо дати пиву постояти, то в ароматі залишається солодкий присмак, але й додається гіркота. На задньому плані є ще якийсь брудний присмак, котрий трохи псує враження.

Піни майже не було. Мала крупнозернисту основу, та тримається всього пару секунд. Після чого від неї нічого не залишається. Тіло насиченого жовтого, може темно-жовтого відтінку. Каламутне.

У смаку пива Пшеничне від Гершир, також добре відчутний присмак в’яленного банану. Але на мій погляд, тут, ну приям, дуже багато солодкого присмаку. Треба відмітити, що солодкий присмак саме в’яленного банану, а не чогось іншого. Пиво одного смаку. Не погано, але можна краще.

Усі мої дегустації від Броварні Гершир можна подивитись тут. А на офіційній сторінці чи у ФБ можна слідкувати за життям броварні.