Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Потоцький Дідич від Ягер

Untappd info

Pilsner - Other

Броварня Ягер

My rating 3.0

Global raiting 3.13

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.2%

  • Стиль

    Pilsner - Other

  • Штрихкод

    4820221380257

  • Цена

    1.50 y.e. за 1 літр

А другим пивом буде “Потоцький Дідич” від броварні Ягер з Івано-Франківська. Я вже не пам’ятаю як вийшов на цю броварню, але останній раз я пив їх пиво у 17-му році. Тоді, чесно кажучу, пиво мені не сподобалось. Але коли “сьогодні” побачив, що броварня жива, і навіть розширила свій асортимент – то треба було заказувати. Гоу дегустувати. Склад: вода, солод ячмінний світлий, хміль, дріжджі.

Потоцький Дідич від Ягер

В ароматі пристутній хмільовий присмак. Але на мій погляд він брудний. Також він доволі слабенький, але треба відзначити, що він доволі стікий.

Піна тримається не довго, має білий колір та середньозернисту основу. Коли сходить залишається ще у вигляді кільца по краю бокала. Тіло чисте, золотистого кольору.

А от смак пива “Потоцький Дідич” від Ягер виявився зовсім не в стилі. Хоча б якогось присмаку хмелю тут, нажаль, нема. В основі лежить доволі багато солодкого присмаку. До речі, солодкий смак нагадує булочку з цукром. Окей, добре, є тут гіркота від хмелю, але зовсім мало і майже не відчутна. На pils це пиво не схоже. Є гіркота, але вона більше схожа на алкоголбну ніж на хмільову.

А я нагадую, що усі мої дегустації від пивоварні Ягер можна подивитися тут. А на офіційному сайті або сторінці у ФБ можна слідкувати за життям пивоварні.

p.s. прикольно, що на офіційному сайті досі залишились лише ті два початкові сорти – Медове і Хмільне. А за сьгоднішнє я дізнався написав їм у приват ФБ.