Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Пиво “Сили” чорне/Double bock від Королівська Пивоварня

Untappd info

Bock - Doppelbock

Королівська Пивоварня

My rating 3.5

Global raiting 3.45

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    6.2%

  • Плотность

    16.5%

  • Стиль

    Bock - Doppelbock

  • Цена

    4.53 y.e. за 1літр

Я тут на тиждень перебрався до Львова. Тому наступні дегустації будуть з локальних пивоварен. Я потім окремо напишу про мій похід до бару, але коротко – мені не сподобалось. Але, сьогодні буде саме дегустація пива від них. Першим і мабуть поки (просто мало часу, але багато пива котре треба спробувати) останнім буде пиво Пиво “Сили” чорне/Double bock.

Пиво "Сили" чорне/Double bock від Королівська Пивоварня

В ароматі на перший ніс відчувається палений солод. Трохи кислого та трохи солодкого присмаків. Згодом, ну може максимум пів хвилини, аромат стає дуже слабким. Але й алкоголь в 6.2% не відчувається.

Тіло темного кольору, але якщо подивитися на світло, то є чіткий коричневий відтінок. Піна має стійку, дрібнозернисту основу. Тримається довго.

При алкоголі в 6.2% того самого алкоголю у смаку в пиві Пиво “Сили” чорне/Double bock від Королівська Пивоварня не відчувається. Є гіркота, трохи карамельного солодкого присмаку, а наприкинці додається ще кислуватий присмак. Все добре, але якщо б більше рівності між цими присмаками та стійкості було б супер. Не погано, але насиченності хочется більше.

Усі мої дегустації від броварні “Королівська Пивоварня” можна побачити тут, а на офіційному сайті чи сторінці у ФБ можна слідкувати за життям броварні.