Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Нова Радість Стала

Untappd info

IPA - Imperial / Double

Театр пива «Правда» / Pravda Beer Theatre

My rating 3.75

Global raiting 3.70

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    8.4%

  • Горечь

    55

  • Плотность

    19.5%

  • Стиль

    IPA - Imperial / Double

  • Штрихкод

    2400000007432

  • Цена

    3.22 y.e. за 0.33

Ну що, переді мною вже 28 сорт від Театр пива “Правда”. Зустрічаємо пиво “Нова Радість Стала”. Це Imperial IPA з 8.4% алкоголя. Про “правду” було багато всього написано, тому просто перед дегустацією треба відмітити просто залікову етикетку.

Нова Радість Стала

У складі крім стандартних складових, пивовари додали карпатськю ялівцю. Я не знаю ні смак, ні аромат цієї ягоди. Тому в ароматі, наразі, я можу відмітити щільний аромат хвої, та ще щось солодкого. Може як раз це прийшло від карпатського ялівцю. Алкоголь в 8.4% не відчувається. До речі, зараз для мене в ароматі ще присутній карамельний відтінок.

Піна має білий колір. Тримається довго. Навіть після декількох хвилин, піна залишається невеличким кільцем по краю бокала. Тіло каламутне. Має колір, щось середнє між жовтим і коричневим відтінком.

У смаку пива “Нова Радість Стала” також добре захований алкоголь. Тут чітко простежуються лінія смаку. По-першу, основний смак йде не відразу. Якось з запізненням. Далі різко починає з’являтися гіркота. Відразу за нею солодкий, карамельний присмак. А ближче до післясмаку, трошки кислого присмаку. Все добре, але, на мій погляд, якщо б не було таких перепадів – був би топчик.

А я нагадую, що усі мої дегустації від Театр пива “Правда” можна подивитися тут. А на офіційному сайті або на сторінці у ФБ можна слідкувати за життям пивоварні.