Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Не пройшло й три роки

Untappd info

Sour - Other Gose

ParTer

My rating 3.5

Global raiting 3.61

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    5.0%

  • Стиль

    Sour - Other Gose

Другим пивом буде “Не пройшло й три роки” від “ParTer”. Перед купівлею, я спитав чому така назва у пива. Мені відповели, але зараз я не пам’ятаю :))). Це домашній, малиновий gose. Склад: вода, солод, хміль, малина, гімалайська сіль, коріандр, дріжджі.

Не пройшло й три роки

В ароматі, на перший ніс, дуже багато малини. Тільки не свіжой, а я би сказав замороженної малини. І не варення, а саме заморожена. І чим довше пиво стоїть у бокалі, тим більше гіркоти, такої як від кісточки тої самої малини. Є такий пізній сорт, де більше відчувається кісточка ніж м’якоть.

Шапка білого кольору. Сходить дуже швидко, за пару секунд її зовсім нема. Тіло, як можна було здогадатися, з червоного кольору. Але, напевно є ще і коричневий відтінок.

У смаку пива “Не пройшло й три роки”, в основі, лежить смак малини і дещо соленого (так, гімалайська сіль). Є один, але значний мінус, десь у середині є великий провал у смаку. Так, смак, повертаєтсья у післясмаку, але цей “провал” розчаровує.

А я нагадую, що усі мої дегустації від пивоварні ParTer можна подивитися тут. У соц мережах цієї пивоварні я не знайшов, тому залишу тут посилання на untappd.

p.s. написано, що тут може бути осад, так ось ніякого осаду в моїй пляшці нема.