Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Наша ІПА від Ковчег

Untappd info

IPA - Other

Ковчег

My rating 2.75

Global raiting 3.47

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Стиль

    IPA - Other

  • Цена

    3.44 y.e. за 1л

Чисто випадково знайшов нове пиво, нової (для мене) броварні Ковчег з Файного міста. В інеті доволі багато інформації про броварню, а своє пиво я купував у крамниці навпроти ресторану Старий Млин у Тернополі.

Наша ІПА від Ковчег

В ароматі відразу відчувається карамельний присмак. Його ще підкриплює квітковий присмак. Ані цитрусових, ані присмаку хвої тут нема. По аромату немає натяку, що у мене в бокалі іпашка.

Піна мала дрібнозернисту основу, білий колір. Тримається довго, а коли сходить, то ще залишається на стінках бокалу. Тіло має світло-коричневий відтінок, злегка каламутне.

Смак пива “Наша ІПА” трохи не вирівняний. На початку відчувається такий же солодкий присмак як і в ароматі. Десь з середині солодкий присмак відходить на другий план, а на перше виходить гіркота. Але цей перехід не зглажений. І тільки у післясмаку ці два присмаки об’єднуються. І все би добре, але на мій погляд, навіть натяку нема на те, що пиво зварене у стилі IPA. Не погано, але в стиль не влучили зовсім.

Усі мої дегустації від броварні “Ковчег” можна подивитися тут. А на офіційній сторінці або у ФБ (якщо вони продовжать вести) можна буде слідкувати за життям броварні.