Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Морок на світанку

Untappd info

Porter - Imperial / Double

Гонір

My rating 4.75

Global raiting 4.56

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    16%

  • Стиль

    Porter - Imperial / Double

  • Цена

    6.55 y.e. за 0.33

Вирішив відкрити ще одне пиво. Їм стане пиво, про яке я давно читав та багато хто писав, що обов’язково варто спробувати. Зустрічаємо пиво “Морок на світанку” від Гонір з Франківска, котре вони зварили в коллаборації з Сокрира. На етикетці за щільність та алкоголь ні слова. На untappd зазначено, що тут 16.8% алкоголю. Щось мені здається, що це одне з най міцніших сортів пива, котре я пробував.

Морок на світанку

Прикольно, але при такому алкоголю, в ароматі цей самий алкоголь майже не відчувається. На перший ніс аромат мені нагадав смак, коли розрізаєш ще зелений фрукт чи овоч (чомусь мені спало на думку саме за гарбуз), аромат дуже схожий. Згодом додається смак зеленої кави.

Піна має дрібнозернитсту основу. Мідний відтінок. Тримається може не довго, але у якийсь час надовго залишається невеличким кільцем по краю бокала. Намагаюся світити ліхтариком крізь тіло, і бачу лише легкий червоний відтінок.

В основі смаку лежить кисло-солодкий присмак. Є невеличкий присмак лакриці. Алкоголю в 17% не відчувається. Я не знаю, як вони домоглися цього, але круто. Загалом, скільки роблю ковтків, смак стійкий та насичений. До речі, нагадує, щось накшталт цукерки. Як не мене, це пиво Морок на світанку від Гонір варто спробувати.

А я нагадую, що усі мої дегустації від броварні Гоінр можна подивитися тут. А на офіційній сторінці чи у ФБ можна слідкувати за життім боварні