Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Медове Темне від Черкаська Баварія

Untappd info

Lager - Dark

Черкаська Баварія

My rating 3.5

Global raiting 3.23

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    4.5%

  • Горечь

    5

  • Плотность

    13%

  • Стиль

    Lager - Dark

  • Цена

    2.00 y.e. за 1 литр

Так склалося, що з пивоварнею “Черкаська Баварія” я познайомився у 2018 році. Потім їх пиво пропало і з’явилося аж у 2021 році. Потім знову кудись ділося, і от сьогодні я побачив їх пиво на кранах у Пивнвій Лавці у Києві. Зустрічаємо “Медове Темне”. Офіційний сайт не працює, останній пост на ФБ був більше року тому. На untappd вказано що це темний лагер. Але по назві ще можна зрозуміти що тут є мед.

Медове Темне від Черкаська Баварія

Перше, що хочется відмітити по аромату – він стійкий, рівний і приємний. Навіть після декількох хвилин у бокалі у ньому можна відчути карамельно-медово-солодкий присмак. Десь там далеко є хмільовий присмак.

Піна, на мій погляд, також виглядає на голову вишче ніж багато інших сортів розливного пива. Має дрібнозернисту основу, красивий світло-коричневий колір, з червоним відтінком. Тіло має також коричневий колір, з червоним відтінком.

А от смак дещо підводить. Ні, пиво Медове Темне від Черкаська Баварія смачне, але треба зробити дві речі. Перша, знову ж таки, чисто на мій погляд, з солодкою складової перебір. Так солодкий смак заповнює майже 90% смаку. “Смаки” темного лагера майже не відчутні. Ну і друге, якщо з першим пунктом не вийде. Я би добавив би трішки більше алкоголю, переіменував би, накшталт Черкаське авторське або за ім’ям якогось видатного жителя міста. До речі, нагуглив, що у місті є цукрова (закрита) фабрика. Придумати легенду і все новий стиль на п’ятірку готовий.

А я нагадую, що усі мої дегустаціх від пивоварні “Черкаська Баварія” можна подивитися тут. А от якщо вони продовжать вести сторінку у ФБ, можна буде слідкувати за життям пивоварні.