Русский военный корабль, иди на#уй!

Слава Україні! Героям Слава!

Слава Нації! смерть ворогам!

Україна - понад усе.

Медове від Реміснича броварня Микуличин

Untappd info

Honey Beer

Реміснича броварня Микуличин

My rating 3.25

Global raiting 3.43

  • Країна

    Україна / Ukraine

  • Алкоголь

    5.0%

  • Плотность

    12%

  • Стиль

    Honey Beer

  • Цена

    1.81 y.e. за 1л

Продовжую дегустувати пиво від Реміснича броварня Микуличин. Сьогодні буде їх пиво “Медове”. Склад: вода питна, солод пивоварний ячмінний, солод житній, хміль гіркий натуральний, дріжджі пивоварні, мед натуральний. Прикро що не вказаний, який саме мед використали. А ще хотілося би знати який стиль брався за основу.

Медове від Реміснича броварня Микуличин

Перше, що хочеться відмітити – це добра, насичена піна. Має дрібно/середньозернисту основу. Тримається супер довго, а коли сходить то ще залишається на стінках бокалу. Тіло насиченого жовтого кольору, може навіть ближче до коричневого. Каламутне.

На перший ніс в ароматі нема нічого такого. Відчувається трохи гіркоти, може десь солодкий присмак. Як би мені не сказали, що тут є мед, то по аромату я би не здогадавася. Він тут не відчувається зовсім. І тільки якщо дати пиву постояти, аромат стає більш рівним, таким же слабким, але більш рівним :).

А от у смаку пива Медове від Реміснича броварня Микуличин таки відчувається нудотний солодкий присмак. Далі за ним йде гіркий присмак, а у післясмаку пробивається кислий присмак. На мій погляд, до цього пива чітко підходить фраза “ну таке”. Ані смак, ані аромат не збалансовані, ну і присмак меду майже не відчувається.

А я нагадую, що усі мої дегустації від “Реміснича броварня Микуличин”, можна подивитися тут. А на офіційному сайті чи сторінці у ФБ можна слідкувати за життям броварні.